LAHJOITA NYT

Jo 10 euron lahjoituksella voit tarjota kuuntelijan sitä tarvitsevalle

”Päivystäjät ovat auttaneet minua monesti. Viimeisen keskustelun jälkeen pystyin lähtemään sinne minne minun pitikin lähteä ja, että en tehnyt pahaa itselleni, mitään peruuttamatonta. Vastaajat tekevät todella arvokasta työtä.” Palaute Kriisipuhelin-soittajalta.
 

NÄYTÄ TUKESI

Näytä tukesi ja kanna vihreää Mielinauhaa. Nauhan hinta on 4 euroa. Jokaisesta myydystä nauhasta 3 euroa menee MIELI ry:n mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen. Mielinauha on myynnissä ajalla 1.4.-30.6. Voit ostaa Mielinauhan mm. TokmanninMustin & Mirrin, Finnkinon sekä Ruohonjuuren toimipisteistä ympäri maan. Voit myös tilata Mielinauhan Tokmannin ja Ruohonjuuren verkkokaupasta

PERUSTA MIELIPOTTI

Aloita oma keräys, kirjoita ajatuksesi tai kannustuksesi ja haasta somessa tuttavasi lahjoittamaan keräykseesi. Näin helppoa se on:

  1. Luo oma keräyksesi
  2. Kutsu ystäväsi mukaan jakamalla keräyksesi linkkiä esimerkiksi Facebookissa, Instagramissa tai sähköpostilla
  3. Seuraa lahjoitusten karttumista ja ystäviesi viestejä

Aloita oma keräys

TEE YRITYSLAHJOITUS

Kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan Mielinauha-keräykseen! Tilaa nyt lasku lahjoitusta varten tai lahjoita tilisiirrolla, niin yrityksesi on mukana tukemassa kotimaista mielenterveystyötä ja kriisiauttamista.

Yrityksesi voi tukea mielenterveystyötä myös monella muullakin tavalle esimerkiksi lahjoittamalla osan tuotteesi tai palvelusi hinnasta Mielinauha-keräykseen tai toimimalla Mielinauhojen jälleenmyyjänä. Ole yhteydessä meihin, löydetään yhdessä juuri teidän yritykselle paras tapa auttaa. Lämmin kiitos tuestanne!