Siirry sisältöön

Lahjoitusvarat käytetään MIELI ry:n työhön mielenterveyden edistämiseksi ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen. MIELI ry:n joulukeräysvarat käytetään MIELI ry:n lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. 

Danske Bank FI23 8000 1800 2830 05
Lahjoituksen saaja: MIELI Suomen Mielenterveys ry 
Viitenumero: 16010 (yleislahjoitus mielenterveystyölle)

Voit kohdentaa lahjoituksesi itse valitsemaasi kohteeseen, käyttämällä viitenumeroa:  

16010 yleislahjoitus MIELI ry:lle
14025 Kriisipuhelin 
14067 kriisiauttaminen 
14038 lasten ja nuorten mielenterveys 
14041 vanhusten mielenterveys 
18102 Sekasin-chat 

Varainhankinnan kuluprosentti vuonna 2020 oli 20,0 %

Suosittelemme perustamaan tapahtumaan liittyen oman Mielipotti-keräyksen, johon voi kannustaa osallistujia tekemään lahjoituksen. Tällöin lahjoitukset ohjautuvat suoraan ja luotettavasti sekä rahankeräysluvan kriteerit täyttäen lahjoitustilillemme ja tuoton kertymä näkyy reaaliaikaisesti pottinne kohdalla, jossa voi myös lukea lahjoittajien sinne jättämiä viestejä lahjoitusten yhteydessä.

Voitte myös halutessanne tehdä suoran rahalahjoituksen MIELI ry:n lahjoitustilille. 

Voit liittyä kuukausilahjoittajaksi MobilePaylla tai maksukortilla.
Kuukausilahjoittaminen e-laskulla ei ole vielä mahdollista.

Kuukausilahjoitukset veloitetaan automaattisesti joka kuun 4-8. päivä, joten 1. veloitus ei mene MobilePaylta tai kortilta heti liittymisen yhteydessä.

Voit itse päättää kuukausilahjoituksesi MobilePay-sovelluksessa milloin vaan. Jos taas kuukausilahjoituksesi maksutapana on maksukortti, ota yhteyttä lahjoittajapalveluun lahjoitukset (a) mieli.fi tai puh. 040 528 1687 (arkisin klo 9-15)

Mielinauhan neljän euron myyntihinnasta 3 € menee suoraan MIELI ry:n kotimaiseen mielenterveystyöhön ja kriisiauttamiseen. 

Lahjoitus on vastikkeeton tapahtuma, joten siitä ei tule kuittia.  Voit liittää kirjanpidon tositteeksi tilitapahtuman tai maksukortin tapahtumatiedon, siitä näkyy lahjoitussumma ja maksun saaja MIELI Suomen Mielenterveys ry.