Mitkä ovat asiakaspalvelun yhteystiedot?

Asiakaspalvelun puhelinnumero on 010-806110 (ark. klo 10-16) Lisätietoja saat myös osoitteesta arpa.fi

Mistä Mielinauha – arpajaisissa on kyse?

Mielinauha-arpa on Suomen Mielenterveysseuran hyväntekeväisyysarpajaiskampanja, jonka käytännöntoimeenpanijana toimii alaan erikoistuneet ammattilaiset. Kampanjan tuotot ohjataan Suomen Mielenterveysseuran toimintaan.  Olemme hyväntekeväisyysjärjestö, jonka toimintaa lahjoittajat tukevat. Olemme ylpeitä siitä, että ihmiset kokevat työmme tärkeäksi ja haluavat tukea toimintaamme. Tarvitsemme nyt lisää varoja, jotta voimme auttaa yhä useampaa mielenterveytensä kanssa kamppailevaa. Ostaessasi arpoja, voit voittaa hienoja voittoja ja tuet samalla tärkeää toimintaa.

Mistä tietää, että tuotot menevät oikeaan paikkaan?

Tavara-arpaiset ovat luvanvaraisia ja toimintaa valvotaan viranomaisten toimesta tarkasti. Arpajaisluvassamme on määritelty arpajaistuoton käyttökohteet. Arpajaisten käytännöntoimeenpanija, Oy Randomex Ab on toiminut hyväntekeväisyysarpajaisten käytännöntoimeenpanijana useille tunnetuille ja luotettaville Suomalaisille hyväntekeväisyysjärjestöille jo yli vuosikymmenen ajan. Jokainen kampanja on viranomaisten hyväksymä ja tarkkailema. Viranomaiset myös valvovat, että arpajaistuotto kohdentuu juuri arpajaisluvassa määriteltyihin tarkoituksiin.

Kuinka monta arpaa voin ostaa?

Teoriassa voit ostaa niin monta arpaa kuin haluat, kampanjan kokonaisarpamäärän puitteissa. Suosittelemme kuitenkin, että ostat sen verran arpoja, mikä tuntuu hyvältä, eikä aiheuta sinulle taloudellisia vaikeuksia.

Onko rajoitusta sille kuinka monta voittoa voi voittaa?

Ei ole. Toivottavasti arpaonni suosii sinua. Voittoja on kaikkiaan yli 25 000 kappaletta ja voittoluetteloon voit käydä tutustumassa osoitteessa arpa.fi

Koska voin ostaa arvan?

Arpoja voi ostaa 24/7 koko kampanjan ajan, joka on ilmoitettu Arpa.fi-nettisivuilla. Osallistuminen Ahvenanmaalta ei valitettavasti ole mahdollista, johtuen viranomaismääräyksistä. Mikäli sait kysymykseesi vastauksen, niin voit ostaa arvan vaikka samantien.

 Milloin saan tietää voitinko arvalla?

Välittömästi arvan ostamisen jälkeen. Kaikki voitot on arvottu etukäteen kaikkien arpojen kesken ennen kampanjan alkua. Soitettuasi arpalinjalle, kuulet linjalla heti puhelun aikana voittiko arpasi vai ei. Jos voitit, saat puhelun jälkeen (saman päivän aikana) voiton lunastusohjeet tekstiviestinä. Jos ostat arvan tekstiviestillä, arpa ja tieto voitosta toimitetaan sinulle paluuviestinä. Jos voitit tekstiviestiarvasta, saat myös voiton lunastusohjeet tekstiviestillä saman päivän aikana. Ongelmatilanteissa saat apua asiakaspalvelusta: 010-806110 (ark. Klo 10-16) Lisätietoja löydät osoitteesta arpa.fi

Kuinka kauan voiton toimitus kestää?

Virallisesti voittojen toimitusaika on 8 viikkoa voiton lunastuksesta. Käytännössä voitot pyritään toimittamaan huomattavasti nopeammin.

Täytyykö voitoista maksaa veroja?

Ei tarvitse. Kaikista voitoista verot on jo valmiiksi maksettu, joten voit keskittyä nauttimaan voitostasi.