Siirry sisältöön
Hyvän mielen perhe -koulutus neuvolaterveydenhoitajille

Koulutus tarjoaa neuvolaterveydenhoitajille tietoa sekä käytännönläheisiä vinkkejä mielenterveyden edistämistyöhön. Mielenterveyttä tarkastellaan voimavarana koko perheen näkökulmasta.

Lapsen mieli -koulutus varhaiskasvatuksen henkilöstölle

Koulutuksessa tutustutaan pienten lasten mielen hyvinvoinnin edistämiseen varhaiskasvatuksen arjessa ja saadaan siihen konkreettisia ja innostavia välineitä.

Lapsen mieli, kieli ja kulttuuri -koulutus varhaiskasvatukseen

Lapsen mieli, kieli ja kulttuuri -koulutus tarjoaa työkaluja kulttuurisesti moninaisia lapsia ja perheitä työssään kohtaaville varhaiskasvatuksen ammattilaisille.

Lapsen mieli - syventävä työpaja Kehon ja mielen rauhoittaminen
Varhaiskasvatukseen suunnatussa koulutuksessa opitaan uutta tietoisuus- ja tunnetaidoista ja tutustutaan lapsille sopiviin harjoituksiin.
Hyvää mieltä yhdessä -koulutus alakoulujen henkilöstölle

Hyvää mieltä yhdessä -koulutuksessa saat innostavia ideoita ja konkreettisia työkaluja alakoululaisen mielenterveyden edistämiseen.

Hyvän mielen taitomerkki -perehdytys

Koulutuksessa tutustut Hyvän mielen taitomerkkiin, sähköiseen mielenterveystaitojen oppiaineistoon peruskouluun. Kesto 1 tunti.

Hyvän mielen koulu -koulutus yläkoulun henkilöstölle

Millainen on Hyvän mielen koulu? Tietoa ja konkreettisia työkaluja yläkoululaisen mielenterveyden edistämiseen.

Mielenterveystaitoja maahan muuttaneille oppilaille -koulutus

Mima -koulutus antaa välineitä kieli- ja kulttuuritietoiseen oppilaiden kohtaamiseen ja mielenterveystaitojen vahvistamiseen perusopetuksessa.