Medifonin logo.
Kaksi naista katsoo kameraan, taustalla Medifonin logo.

Tuhannet kiitokset

Medifon

"Apteekkitukkuna Medifon Oy toimii tärkeänä linkkinä suomalaisen terveydenhuollon toimintakentässä. Mielenterveyteen liittyvät asiat koskettavat suurta joukkoa suomalaisia. Mielenterveyden ongelmiin liittyy yhä vieläkin paljon epätietoisuutta ja epäluuloja. Siksi on tärkeää nostaa mielenterveyteen liittyvät asiat valokeilaan ja lisätä keskustelua sekä ymmärrystä mielenterveyden ongelmista. Tämän vuoksi haluamme ehdottomasti olla mukana Mielinauhakeräyksessä."

Mika Flink
toimitusjohtaja
Medifon Oy

Osta ja tue

APTEEKKI Jalkavoide 150 ml

APTEEKKI Jalkavoide on virkistävä ja kosteuttava jalkojenhoitovoide. Sisältää ihon kosteutta ylläpitävää keramidia. Mentoli ja kamferi viilentävät ja rentouttavat, glyseroli kosteuttaa, eucalyptusöljy pehmentää ja pantenoli auttaa jalkojen ihoa uudistumaan. Parabeeniton. Valmistettu Suomessa.

Hinta n. 13,50 euroa

Lahjoitus 1 €/tuote

Myyntiaika 1.4.-30.6.2019

Rakkolaastaripaketti

Osta ja tue

APTEEKKI Rakkolaastari 5 kpl

Läpikuultava – Huomaamaton – Vedenpitävä. Välitön paineen tunteen lievitys. APTEEKKI Rakkolaastarit sisältävät hydrokolloidia, joka auttaa muodostamaan pienille hankaumille ja rakoille optimaalisen ympäristön parantua. Laastari suojaa rakkoja lialta ja mikrobeilta.

Hinta n. 6,50 euroa

Lahjoitus 1 €/tuote

Myyntiaika 1.4.-30.6.2019

 

Tuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan.