Katso Ellinooran spoken word -teos

Mielinauha-keräyksen voimahahmo, Ellinoora kuulee välillä some-seuraajiltaan kipeitäkin tarinoita, joita hän on miettinyt iltaisin ja kokenut välillä itsensä niiden edessä voimattomaksi. Nyt hän halusi tehdä jotain konkreettista asian eteen.

Mielinauha-keräyksen alla hän pyysi seuraajiaan osallistumaan anonyymisti spoken word -teokseen ja kertomaan, mikä heitä elämässä ahdistaa. Ellinooran tili täyttyi riipaisevista kirjoituksista, joiden pohjalta hän kokosi spoken word -teoksen kampanjavideoon.

Näytä tukesi muiden hyväksi

Osta mielinauha

Osta Suomen Mielenterveysseuran vihreä mielinauha, kiinnitä se vaatteeseesi tai asusteeseesi ja näytä tukesi mielenterveyden hyväksi! Näin olet mukana rakentamassa mielenterveyden turvaverkkoa, kuten Ellinoora: Yhdessä 4ever.

Ostamalla vihreän mielinauhan olet mukana tukemassa mielenterveyden edistämistä ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamista.

Nauhan hinta on 4 euroa ja jokaisesta myydystä nauhasta lahjoitetaan 3 euroa mielenterveyden hyväksi.

Nauhoja myyvät Tokmannit, R-kioskit, apteekit, Finnkinon elokuvateatterit ja Robert's Coffeen kahvilat.

Osallistu myös ja tutustu muihin tapoihin auttaa. Tai lahjoita heti tekstarilla: lähetä viesti MIELI numeroon 16499 (viestin hinta 10 euroa)